МПЦ Свети Пророк Илија - Футскрај

Македонска Православна Црква
„Свети Пророк Илија“ – Футскрај

83 – 85 Victoria Street, West Seddon, VIC 3011
P. O. Box 176, West Seddon, VIC 3011
тел. (03) 9689 4005; Факс (03) 9687 5315; Работни часови: 9:00 – 13:00

Парохиски свештеник и старешина:
Протоереј-ставрофор Љупчо Каревски
Моб. 0412 554 410; е-mail: rev.karevski@hotmail.com

 


Македонски Православен Центар –  Саншајн
Lot. 32-33 Fourth Ave., Sunshine, VIC 3011
P. O. Box 176, Footscray, VIC 3011;
Tel. (03) 9364 9104  Fax (03) 9364 9144

 

официјална фб странa