Утрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг

787

На 26 април, 2019 година, вечерта, во Светиот Велик Петок, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се отслужи утрена богослужба со статиите на оплакувањето Христово.

Previous articleЦарски часови и Вечерна богослужба во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук
Next articleУтрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул