Утрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Свети Никола во Перт

862

На 26 април, 2019 година, вечерта, во Светиот Велик Петок, во црквата Свети Никола во Перт, се отслужи утрена богослужба со статиите на оплакувањето Христово.

Previous articleСлужба на Светите Христови страдања и Оплакувањето Христово во Соборната Црква во Сиденхам
Next articleВелика Сабота - Вечерна со Света Василиева Литургија во црквата Свети Илија во Футскреј