Утрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Свети Никола во Престон

870

На 26 април, 2019 година, вечерта, во Светиот Велик Петок, во црквата Свети Никола во Престон, Мелбурн, се отслужи утрена богослужба со статиите на оплакувањето Христово.

Previous articleУтрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Свети Илија во Футскреј
Next articleСлужба на Светите Христови страдања и Оплакувањето Христово во Соборната Црква во Сиденхам