Утрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Свети Илија во Футскреј

679

На 26 април, 2019 година, вечерта, во Светиот Велик Петок, во црквата Свети Илија во Футскреј, Мелбурн, се отслужи утрена богослужба со статиите на оплакувањето Христово.

  

Previous articleУтрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Света Петка во Мил Парк
Next articleУтрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Свети Никола во Престон