Утрена богослужба и Оплакувањето Христово во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук

657

На 26 април, 2019 година, вечерта, во Светиот Велик Петок, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, Мелбурн, се отслужи утрена богослужба со статиите на оплакувањето Христово.

    

Previous articleУтрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Успение на Пресвета Богородица во Бризбен
Next articleУтрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Света Петка во Мил Парк