Утрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул

914

На 26 април, 2019 година, вечерта, во Светиот Велик Петок, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се отслужи утрена богослужба со статиите на оплакувањето Христово.

Previous articleУтрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг
Next articleУтрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Успение на Пресвета Богородица во Бризбен