Трет ден Велигден во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам

1060

На 30 април, 2019 година, на Трет Ден Велигден, во Соборната црква – Раѓање на Превсета Богородица во Сиденхам, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleВтор ден Велигден во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам
Next articleПресвета Богородица – Живоносен извор, Вечерна и Молебен канон кон Богородица во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук