Трет ден Божик - Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг

924

На 9 Јануари, 2018 година, на Трет Ден Божик, кога се празнува споменот на светиот првомаченик и архиѓакон Стефан и преподобните маченици Теодор и Теофан Нацртани, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleВтор ден Божик - Литургија во црквата Свети Никола во Престон
Next articleТрет ден Божик - Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај