Служба на Светите Страдања на Господ Исус Христос во манастирот во Донибрук

670

На 25 Април, 2019 година, во Светиот Велик Четврток, вечерта, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, се отслужи службата на Светите и Спасителни Страдања на нашиот Господ Исус Христос.

       

Previous articleСлужба на Светите Страдања на Господ Исус Христос во црквата Свети Никола во Перт
Next articleСлужба на Светите Страдања на Господ Исус Христос во црквата Успение на Пресвета Богородица во Бризбен