Служба на Светите и Спасителни Страдања на Господ Исус Христос во црквата во Футскреј

880

На 25 Април, 2019 година, во Светиот Велик Четврток, вечерта во црквата Свети Илија во Футскреј се отслужи службата на Светите и Спасителни Страдања на нашиот Господ Исус Христос.

 

Previous articleВелик Четврток - Света Василиева Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук
Next articleСлужба на Светите и Спасителни Страдања на Господ Исус Христос во црквата во Мил Парк