Служба на Светите и Спасителни Страдања на Господ Исус Христос во црквата во Мил Парк

879

На 25 Април, 2019 година, во Светиот Велик Четврток, вечерта во црквата Света Петка во Мил Парк, Мелбурн, се отслужи службата на Светите и Спасителни Страдања на нашиот Господ Исус Христос на која беа прочитани 12-те Страдални Евангелија.

Previous articleСлужба на Светите и Спасителни Страдања на Господ Исус Христос во црквата во Футскреј
Next articleСлужба на Светите Страдања на Господ Исус Христос во црквата Свети Никола во Перт