Света Литургија во црквата Свети Пророк Илија во Футскреј (Собор на Свети Архангел Михаил)

745

На 21 ноември 2019 година, на празникот Собор на Свети Архангел Михаил и Сите Небесни Сили, во црквата Свети Пророк Илија во Футскреј, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во Соборната црква во Сиденхам (Собор на Свети Архангел Михаил)
Next articleСвета Литургија во манастирот Свети Пророк Пчински во Донибрук (Собор на Свети Архангел Михаил)