Света Литургија во црквата Свети Никола во Престон

915

На 8 јуни, 2020 година, на втор ден Духовден, во црквата Свети Никола во Престон, Мелбурн, се богослужеше Света Божестена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Пророк Илија во Фуцкреј
Next articleСвета Литургија во Соборната црква во Сиденхам