Света Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Месопусна недела)

137

На 23 февруари, 2020 година, во Месопусната недела кога си спомнуваме за Страшниот суд, кога се празнува споменот на светиот свештеномаченик Харалампиј, во црквата Свети Никола во Престон, Мелбурн се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.