Света Литургија во Црквата Свети Никола во Перт (Недела на Блудниот син)

137

На 16 февруари, 2020 година, во Неделата на Блудниот син, кога се празнува споменот на светиот Симеон Богопримец, светата пророчица Ана и светиот пророк Азариј, во Црквата Свети Никола во Перт, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.