Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Недела на Митарот и Фарисејот)

943

На 9 февруари, 2020 година, во Неделата на Митарот и Фарисејот, кога се празнува споменот на преносот на моштите на светиот Јован Златоуст и споменот на преподобниот Петар Египетски, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Недела на Митарот и Фарисејот)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Недела на Митарот и Фарисејот)