Света Литургија во црквата Свети Никола во Престон

896

На 13 Јануари, 2018 година, во Неделата пред Богојавление, кога се празнува Оданието на Божик, светиот Теофилакт Охридски и преподобната Меланија Римјанка, во црквата Свети Никола во Престон се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија и Традиционален пикник во манастирот „Свети Наум Охридски“ - Роклин
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт