Света Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Собор на Св. Јован Крстител)

239

На 20 Јануари, 2020 година, кога се празнува Соборот на свети Јован, Пророк, Претеча и Крстител Господов, во црквата Свети Никола во Престон, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.