Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Спомен на Свети Наум Охридски)

762

На 5 Јануари, 2020 година, во Неделата пред Раѓањето Христово, кога се празнува споменот на преподобниот Наум Охридски, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Литургија.

 

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Вереби (Спомен на Свети Наум Охридски)
Next articleСвета Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук (Спомен на Свети Наум Охридски)