Света Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Недела на светите Праотци)

917

На 29 декември, 2019 година, во 28-та Недела на Педесетница, неделата посветена на светите Праотци и кога се празнува споменот на светиот пророк Агеј и светиот Никола Хрисоверг, во црквата Свети Никола во Престон, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Недела на светите Праотци)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Недела на светите Праотци)