Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Спомен на Свети Климент Охридски)

1158

На 8 Декември, 2019 година, кога се празнува споменот на светиот Климент Римски и на светиот Климент Охридски Чудотворец, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Спомен на Свети Климент Охридски)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Илија во Футскреј