Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Воведение на Богородица - Пречиста)

1351

На 4 Декември, 2019 година, кога се празнува празникот Воведение на Пресвета Богородица во храмот (Пречиста), во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (Воведение на Богородица - Пречиста)
Next articleАјде да купиме скапоцени нешта!