Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Собор на Свети Архангел Михаил)

1184

На 21 ноември 2019 година, на празникот Собор на Свети Архангел Михаил и Сите Небесни Сили, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Собор на Свети Архангел Михаил)
Next articleРешение на АЦС на МПЦ-ОА - Второстепена Пресуда со која протоерејот Глигор Киселинов е лишен од свештеничкиот чин