Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Петковден)

889

На 28 Октомври, 2019 година, кога се празнува сппоменот на преподобната Параскева Епиватска, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Светa Богородица - Пречиста во Ливерпул (Петковден)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Илија во Футскреј (Петковден)