Света Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (Недела на Блудниот син)

1153

На 16 февруари, 2020 година, во Неделата на Блудниот син, кога се празнува споменот на светиот Симеон Богопримец, светата пророчица Ана и светиот пророк Азариј, во црквата Света Петка во Мил Парк, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Недела на Блудниот син)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Недела на Блудниот син)