Света Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (Спомен на Свети Климент Охридски)

791

На 8 Декември, 2019 година, кога се празнува споменот на светиот Климент Римски и на светиот Климент Охридски Чудотворец, во црквата Света Петка во Мил Парк, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Спомен на Свети Климент Охридски)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Спомен на Свети Климент Охридски)