Света Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (Воведение на Богородица - Пречиста)

919

На 4 Декември, 2019 година, кога се празнува празникот Воведение на Пресвета Богородица во храмот (Пречиста), во црквата Света Петка во Мил Парк, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во Соборната црква во Сиденхам (Воведение на Богородица - Пречиста)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Воведение на Богородица - Пречиста)