Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (3-та Недела по Педесетница)

7099

На 28 јуни, 2020 година, во 3-тата Недела по Педесетница, кога се празнува споменот на светиот пророк Амос, преподобно-маченикот Дула и блажените Августин и Моника, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (3-та Недела по Педесетница)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (3-та Недела по Педесетница)