Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Недела на Блудниот син)

1214

На 16 февруари, 2020 година, во Неделата на Блудниот син, кога се празнува споменот на светиот Симеон Богопримец, светата пророчица Ана и светиот пророк Азариј, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (Недела на Блудниот син)
Next articleСвета Литургија во Црквата Свети Никола во Перт (Недела на Блудниот син)