Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Вереби (Спомен на Свети Наум Охридски)

880

На 5 Јануари, 2020 година, во Неделата пред Раѓањето Христово, кога се празнува споменот на преподобниот Наум Охридски, во црквата Света Злата Мегленска во Вереби, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Спомен на Свети Наум Охридски)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Спомен на Свети Наум Охридски)