Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Недела на светите Праотци)

754

На 29 декември, 2019 година, во 28-та Недела на Педесетница, неделата посветена на светите Праотци и кога се празнува споменот на светиот пророк Агеј и светиот Никола Хрисоверг, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Недела на светите Праотци)
Next article8-ми Ден бр.75