Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (20-та Недела по Педесетница)

1007

На 3 Ноември, 2019 година, во 20-тата Недела по Педесетница, кога се празнува преносот на моштите на светиот епископ Иларион Мегленски, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (20-та Недела по Педесетница)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (20-та Недела по Педесетница)