Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (5-та Недела од Великиот пост)

826

На 14 април, 2019 година, во 5-тата Недела од Великиот Пост, кога се празнува споменот на преподобната Марија Египетска и преподобниот Евтимиј, во Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (5-та Недела од Великиот пост)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (5-та Недела од Великиот пост)