Света Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул

837

На 5 јануари, 2019 година, кога го празнуваме споменот на преподобниот Наум Охридски, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleПрославен споменот на преподобниот Наум Охридски во неговиот манастир во Роклин
Next articleСвета Литургија, вечерна богослужба и коледе-бадник за најмладите во црквата Света Петка во Мил Парк