Света Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Недела на Блудниот син)

818

На 24 февруари, 2018 година, во Неделата на Блудниот син, кога се празнува споменот на светиот свештеномаченик Власиј и светиот маченик Ѓорѓи Кратовски, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

 

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Недела на Блудниот син)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Недела на Блудниот син)