Света Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Собор на Св. Јован Крстител)

292

На 20 Јануари, 2020 година, кога се празнува Соборот на свети Јован, Пророк, Претеча и Крстител Господов, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.