Света Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Спомен на Свети Климент Охридски)

746

На 8 Декември, 2019 година, кога се празнува споменот на светиот Климент Римски и на светиот Климент Охридски Чудотворец, о црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Спомен на Свети Климент Охридски)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Спомен на Свети Климент Охридски)