Света Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Собор на Свети Архангел Михаил)

923

На 21 ноември 2019 година, на празникот Собор на Свети Архангел Михаил и Сите Небесни Сили, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Собор на Свети Архангел Михаил)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Собор на Свети Архангел Михаил)