Света Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (7-ма Недела по Педесетница)

755

На 4 Август, 2019 година, во 7-мата Недела по Педесетница, кога се празнува споменот на светиот свештеномаченик Фока, преподобниот Корнилиј и на светата Марија Магдалена, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (7-ма Недела по Педесетница)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (7-ма Недела по Педесетница)