Света Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Лазарева Сабота)

750

На 20 април, 2019 година, на Лазарева Сабота, кога се празнува споменот на преподобниот Георгиј Исповедник и преподобниот Нил Сорски, во Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (Лазарева Сабота)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Лазарева Сабота)