Света Литургија во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам (Месопусна недела)

809

На 3 март, 2019 година, во Месопусната недела, кога се празнува споменот на светиот Лав Римски и светиот Флавијан Цариградски, во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Месопусна недела)
Next articleСвета Литургија во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам (Прочка)