Света Литургија во Соборната црква во Сиденхам (Спомен на Свети Климент Охридски)

1269

На 8 Декември, 2019 година, кога се празнува споменот на светиот Климент Римски и на светиот Климент Охридски Чудотворец, во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleАјде да купиме скапоцени нешта!
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Седмочисленици во Футскреј (Спомен на Свети Климент Охридски)