Света Литургија во манастирот Свети Пророк Пчински во Донибрук (Собор на Свети Архангел Михаил)

670

На 21 ноември 2019 година, на празникот Собор на Свети Архангел Михаил и Сите Небесни Сили, во манастирот Свети Пророк Пчински во Донибрук, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Пророк Илија во Футскреј (Собор на Свети Архангел Михаил)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Собор на Свети Архангел Михаил)