Празникот Крстовден во црквата Свети Никола во Перт

962

На 27 Септември, 2019 година, кога се празнува Воздвижението на Чесниот и Животворен Крст (Крстовден), во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Литургија.

Previous articleПразникот Крстовден во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг
Next articleПразникот Крстовден во црквата Свети Пророк Илија во Футскреј