Православен молитвеник на македонски јазик

2565
Во издание на Австралиско-новозеландската епархија, излезе од печат Православeн џепен молитвеник на македонски јазик.
Изданието е достапно за верниците и може да се најде во сите цркви и манастири на Епархијата.

Previous articleПравославен џепен календар за 2022 година
Next articleПрославен споменот на Свети Спиридон Тримитунтски во манастирот Донибрук