Покаен Канон и Литургија на Претходно Осветени Дарови во црквата Света Петка во Мил Парк

915

Во првите три дена од првата седмица на Великиот пост во црквата Света Петка во Мил Парк, Мелбурн, се отслужи Покајниот канон на Свети Андреј Критски. Во средата на 4 март, се богослужеше Литургија на Претходно Осветените Дарови.

Previous articleЛитургија на Претходно Осветени Дарови во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул
Next articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Пророк Илија во Фуцкреј