Педесетница - Света Литургија во црквата Свети Никола во Престон

707

На 07 јуни, 2020 година, кога се празнува празникот Слегување на Светиот Дух – Педесетница, во црквата Свети Никола во Престон, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleПедесетница - Света Литургија во црквата Свети Пророк Илија во Фуцкреј
Next articleПедесетница - Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт