Мало повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Пророк Илија во Фуцкреј

1076

На 13 март, 2020 година во црквата Свети Пророк Илија во Фуцкреј, Мелбурн, се отслужи мало повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Пророк Илија во Фуцкреј (Недела на Православието)
Next articleСвета Литургија во Соборната црква во Сиденхам (Втора недела од Великиот пост)