Епархиски Црковен Суд на МПЦЕАНЗ, Црковно-канонски судски предмет бр.1/2016 - ПРЕСУДА, Гаврил Галев

364

Епархиски Црковен Суд на МПЦЕАНЗ, Црковно-канонски судски предмет бр.1/2016 – ПРЕСУДА, Гаврил Галев

Докази и евиденција во постапката

Епархиски Црковен Обвинител – ТУЖБА бр.15/2016

Previous articleИлинденско послание на Митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар
Next articleАрхиерејска литургија во манастирот Свети Прохор Пчински, Донибрук, Викторија